lørdag den 3. april 2010

Næste udfordring: kommode, igen i chinoiserie stilen


Var så heldig at falde over en høj kommode som blev givet væk gratis. Tak til alle jer som hellere giver væk end smider ud, og som bonus fik jeg også tiltusket mig en 100år gammelt møbel, som passer perfekt til mit gl billedrørs tv, er meget glad og sender de tidligere ejere mange venlige tanker.

Men denne kommode ligner noget balinesisk håndværk, og lidt skramlet af brug, men skufferne er praktiske og passer til at hver skuffe kan indeholde blade eller andet papir, men hvem ved hvad jeg lige ender med at bruge den til.  Min kære oldemor havde en høj smal kommode kaldet det tårnhøje helved som jeg elskede at kikke i, så hvem ved, måske denne kommode også skal bruge til diverse små skatte.

Men først skal der slibes, og males i flere omgange. Selv malingen er genbrug, det er den gamle panel maling fra vores gamle hus som lige kunne strækkes til dække næsten hele kommoden. Enkelte revner er udfyldt med fugemasse, men kan egentlig godt lide det lidt rustikke udtryk.

Der er et lidt større projekt, så jeg kan nok ikke vise de store daglige fremskridt, det er jo også blevet havesæson og der sker mange andre ting i mit liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar