lørdag den 27. oktober 2012

En strikkers bekendelser

Min nye børnevenlige hobby er blevet strik, det har faktisk grebet lidt om sig, har oplevet mange nye begreber som startitis, meget af det skyldes Ravelry.com som frister med sine mange spændende opskrifter.

Men må gå til bekendelse, det har grebet om sig, startede med en enkelt kurv med garn, så kom der en til og en til, og under det gamle spisebord var der fyldt med opbevaringskasser fyldt med, ja garn. Fik så tanken at det hele bare skulle samles i et samlet skab. Skufferne er geniale til rundpinde mv og selv symaskinen har fået plads.


Så langt så godt, og lågerne kan låses så knægten ikke kan rapse af garnet, hvilket han kan ha for vane.

Det fungerede fint, ihvertfald et par dage, men nu er det gået galt igen.

Min lokale netto, som aldrig har udsalg, hev pludselig alt garnet frem og satte det på et udsalg som jeg ikke kunne stå for, alt sammen uldgarn - så sådan tilbud kommer ikke hverdag, og det er lækkert. Noget af uld-soya garnet er allerede blevet strikket, dejlig at få noget bulky garn ind på lageret, det strikkes hurtigt op, men der bruges også flere nøgler.
Fik næsten knebet det hele ind i skabet, det er mast godt sammen, men der er stadigvæk rimeligt overblik, tror sådan ca 40 nøgler er sneget ekstra ind fra billed et til billed to, men garnet i papkassen var der ikke plads til, så ca 60 nøgler er nu hjemløse, kan lige knibes ind i en kasse som kan stå under skabet, men der er snart risiko for at jeg springer ud som garnsamler.

Drops har så alpaca tilbud året ud, en fristelse som jeg faldt for for et par dage siden, bare lige nok til et Camomille sjal, men mere om sjaler senere.

Og så er der startistis feberen, som er årsag i at jeg har startet flere projekter op end jeg kan overskue, monogamstrikkeri er svært, arbejder ihærdigt på en cardigan, for at nå at blive færdig inden sokke kal starter næste måned, tror ikke jeg når det.

Panik, næh nej ikke endnu, men må nok på garnkur. Kunne passende ændre titlen på bloggen til en strikkers bekendelser, men det er der sikkert allerede nogen der har kaldt sig, og vil faktisk gerne mere end bare strik og bloggen er for at huske mig selv på at blive ved med at være kreativ.

1 kommentar:

  1. Hejsa! Jeg kan se, du er indehaver af en masse garn. SKØNT!! 😍 Du skulle vel ikke ligge inde med et par garnruller uldgarn Bulky i en grå-blå farve købt i Netto? Jeg mangler nemlig lige 1-2 garnruller af denne type for at blive færdig med mit nyeste strikkeprojekt 🙏🏻 Mvh. Nille

    SvarSlet