fredag den 24. april 2009

Nyt arvebilled

Min oldemor døde for mange år siden, men vil altid være i mit hjerte. Dette lille billed har indtil nu hængt i mine forældres sommerhus, men nu er det mit. Ikke noget stort billed på nogen måde, men nogen der kender maleren?

Sætte også lige et billed af signaturet på, som jeg slet ikke har kunnet tyde men har fået nogle forslags til delvis tydning af, men har ikke rigtig kunnet få det til at give mening.
Oldemor var egentlig ikke min rigtige oldemor, men søster til min rigtige oldemor som døde pga tuberkulose i forbindelse med fødslen af hendes første barn.
Oldefar var botaniker ved Landbo Højskolen, og ganske håbløs til børn, men heldigvis ville moster gerne flytte ind som husbestyrerinden og det var så det hun var. En skrap men kærlig dame som forgæves forsøgte at lære mig at strikke, men som altid opfordrede mig til at være kreativ. Men oldemor er et helt kapitel for sig.

2 kommentarer:

  1. hej Karen !

    deter da et dejligt billede...kender dog heller ikke signaturen....jeg har selv ved flere lejligheder ringet til et auktionsfirma og spurgt dem til råds og faktisk fået hurtig og god hjælp..også med prisniveau...de ved simplethen så meget...men det kan være du har tænkt på det....jeg gik også en gang på vores lokale kunstmuseum med et billede fordi de havde annonceret med en dag, hvor folk kunne komme med et billede og få noget at vide om det og prissat og det var da rigtig sjovt.....

    SvarSlet
  2. Det virker bare som så meget at gøre ud af det. Tror oprindeligt ikke at billedet er meget mere end rammen værd, så jeg vil nødigt tage folks tid. Men det kunne være sjovt at finde ud af om maleren er fra det område som oldemor kom fra i Jylland.
    Men ja jeg er da glad for billedet, det emmer af sommer.

    SvarSlet